Wolfson Memorabilia - Olaf Wolfson & s. Co. LTD.

Olaf Wolfson

Olaf Wolfson samlar autografer och memorabilia och har samlat dem under större delen av sitt liv.
Olaf är en ivrig samlare av historiska, president-, film-, musik- och sport autografer, som har samlat tiotusentals personliga signaturer genom åren.
Har lång erfarenhet av autografautentisering.
Han äger familjebutiken och företaget "Olaf Wolfson & s. Co. LTD. " för försäljning av olika memorabilia.
Han samlar in filmer, autografer och sällsynta serier, jag är också intresserad av militära antikviteter, särskilt Sovjetunionens armé.
Sedan sin ungdom var han förtjust i hippiekultur och buddhism.
Han har två vuxna söner som delar hans intressen och arbetar för företaget.
Fram till 2019 bodde han i Stockholm, nu bor han i sin hemstad Uppsala med sin familj.

- Expert signatur.


Gunnar Wolfson

Gunnar Wolfson är autografautentiserare, samlare och expert med lång erfarenhet och över 20 års erfarenhet av autentisering. Gunnars omfattande erfarenhet inom autografbranschen inkluderar inte bara att skaffa förstahandsunderskrifter utan också en mängd värdefull information som många kopior och signaturnyanser från många kändisar. Under hela sin karriär har Gunnar följt de ständiga förändringarna i den ständigt föränderliga autografbranschen och är bekant med de flesta autograferingsområdena.

- Expert signatur.


Fredrik Hussen

Fredrik Hussen är autografautentiserare, samlare och expert med stor erfarenhet och över 30 års erfarenhet av autentisering. Fredriks specialisering inom autografer och autentisering relaterat till film, musik, sport, politik har gjort honom till en av de mest värdefulla och pålitliga autentiserarna. Fredrik har autentiserats av många auktionshus. Han studerade med många av de bästa i branschen och lärde sig att bestämma pennans tryck, bläckflöde, brevformning, dokumentändring och skrivinstrumentens historia. Som oberoende konsult till R.A.A.M.P. erbjuder Fredrik sin erfarenhet till Olaf Wolfsons butik och firma. För närvarande bor Fredrik i förorterna till Stockholm, på fritiden är han förtjust i måleri och fotografi.

- Expert signatur.


Omar Sherro

Omar har tillbringat mer än 25 år på att få autografer personligen i Sverige, Danmark och Storbritannien. Först och främst har Omar alltid uppmärksammat musik- och filmstjärnorna.
Omar är specialiserad på filmstjärnor men har träffat och fått signaturer från många musiker, politiker och många andra kända personer under sitt samlingsliv.
Omar Sherro arbetade som expert på в R.A.A.M.P. mer än 20 år och fortsätter nu att arbeta som en oberoende expert.
Han bor nu med sin familj i Uppsala. Omar ger mycket erfarenhet till Olaf Wolfson-autentiseringsteamet och fortsätter att samla autografer personligen.

- Expert signatur.


Ulrika Bergström

Ulrika har värdefull detaljhandelserfarenhet i sitt hemland Sverige samt i Storbritannien och Australien. Anna hanterar frakt, fakturering och kundrelationer för Olaf Wolfson & s. Co. LTD. Ulrika stöder Olaf, har samlat gedigen kunskap om autografmarknaden och trenderna och har genomgått UACC-autentiseringskursen.


Ulf Wolfson

Ulf Wolfson - är engagerad i skapandet av programvara för att lösa de tilldelade uppgifterna, skapandet av webbplatser, program för webbplatshantering, en onlinebutik. Teknisk support och underhåll av programvara, liksom andra liknande uppgifter. Han älskar historisk rekonstruktion. Samlar anime-figurer.


Olaf Wolfson & s. Co. LTD.